-Burma burma biyiklarim, Tarkan seni ayiklarim. -Yollar gidisime, kizlar durusuma hasta. -Ben bir kadini sevdim mi gözüm gibi bakar, ilah gibi taparim; ama ki bir yanlisini görmeyeyim bir bidon benzin döker çatir çatir yakarim. -Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes. -Sana taptigim kadar paraya tapsaydim milyarder, Allaha tapsaydim peygamber olurdum. -Oyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasin. -Asiksan vur saza, söförsen bas gaza. -Rampalarin ustasiyim, gözlerinin hastasiyim. -Vur kalbime hançeri, yüregim parçalansin; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin. -Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim. -Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim. -Gonlunde yer yoksa bana guzelim; farketmez ben ayakta da giderim. -V8'I YOLDA KIZI KOLDA SEVERIM. - HATALIYSAM CEP TELEFONUNA HATA YAZIP BIR BOSLUK BIRAK 9999'A GONDER HATASIZ KUL OLMAZ MELODISI CEBINIZE GELSIN. -İstanbul Ankara 1 saat, sana sevgim 24 saat -İstedim vermediler sen kamyoncusun dediler. -Sen evimde güzel bir eş, ben gişelerde çilekeş. -Yokusta geçme beni bayirda düzerim seni!! -trafik Polisleri sürüşüme, kızlar gidişime hasta. -Otoban'da sessiz bir hayat, seni sevende kabahat. -Aşkıma ihanet ettin, beni trafik polislerine ihbar ettin. -Kamyoncu dediler kiz vermediler.